Δώστε μας την Παραγγελία σας Τηλεφωνικά και Κερδίστε Έκπτωση 10% Τηλ: 2397065569

Ταυτότητα επιχείρησης

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Lightmobile


Το Lightmobile είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα προϊόντα σε απίστευτη τιμή! Κάθε μέρα, πολλά προϊόντα σε μοναδική προσφορά! Gadgets, ηλεκτρικά είδη σπιτιού, και επιχειρήσεων κατηγορίες προϊόντων για όλους. Επίσης στην ενότητα Shop μπορείς να βρεις χιλιάδες άλλα επώνυμα και μη προϊόντα ροής σε προσφορά και σε χαμηλές τιμές!

Παράλληλα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε (για το δικό σου καλό!) ότι οι ποσότητες των προϊόντων στις ημερήσιες προσφορές είναι περιορισμένες…. οπότε πρέπει να προλάβεις να τα αποκτήσετε πριν αυτά εξαντληθούν!

Στο Lightmobile, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που… δεν θα το πιστεύετε! Προιόντα που είδατε στην τηλεόραση, προιόντα που είδατε σε άλλα καταστήματα με τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα πιστεύουμε στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε όπως θα θέλαμε εμείς να μας εξυπηρετούν.

To ηλεκτρονικό κατάστημα Lightmobile ανήκει στην εταιρεία Πασαλής Αθανάσιος Α. που δραστηριοποιείται στo ηλεκτρονικό εμπόριο,  και εμπόριο ηλεκτρικών ειδών και άλλα είδη κινητής και μη τηλεφωνίας αλλά και Αξεσουάρ.


Στοιχεία Εταιρείας:
Το LightMobile ανήκει σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του λιανικού εμπορίου ειδών σπιτιού τα τελευταία 14 χρόνια και είναι παθιασμένα με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και όλων των διαφορετικών ειδών online υπηρεσιών και εφαρμογών.

LightMobile

Πασαλής Αθανάσιος Α. / Εμπόριο Ηλεκτρολογικού Υλικού

Διευθ: Σταυρός, Σταυρός, 57014 Θεσσαλονίκης

Τηλ: 2397065569

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 039537406000

ΑΦΜ: 032518250

ΔΟΥ: Λαγκαδά